Entdecke mehr mit dem kostenlosen Probemonat
Mit Angebot hören
-
Salt, Fat, Acid, Heat
- Mastering the Elements of Good Cooking
- Gesprochen von: Samin Nosrat
- Spieldauer: 5 Std. und 57 Min.
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Der Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
2,95 €/Monat für 3 Monate
Für 17,95 € kaufen
Sie haben kein Standardzahlungsmittel hinterlegt
Es tut uns leid, das von Ihnen gewählte Produkt kann leider nicht mit dem gewählten Zahlungsmittel bestellt werden.
Inhaltsangabe
Samin Nosrat reads "The Four Elements of Good Cooking", part one of her New York Times best seller Salt, Fat, Acid, Heat: Mastering the Elements of Good Cooking
A visionary new master class in cooking that distills decades of professional experience into just four simple elements, from the woman declared "America's next great cooking teacher" by Alice Waters.
In the tradition of The Joy of Cooking and How to Cook Everything comes Salt, Fat, Acid, Heat, an ambitious new approach to cooking by a major new culinary voice. Chef and writer Samin Nosrat has taught everyone from professional chefs to middle school kids to author Michael Pollan to cook using her revolutionary yet simple philosophy. Master the use of just four elements - salt, which enhances flavor; fat, which delivers flavor and generates texture; acid, which balances flavor; and heat, which ultimately determines the texture of food - and anything you cook will be delicious. By explaining the hows and whys of good cooking, Salt, Fat, Acid, Heat will teach and inspire a new generation of cooks how to confidently make better decisions in the kitchen and cook delicious meals with any ingredients, anywhere, at any time.
Echoing Samin's own journey from culinary novice to award-winning chef, Salt, Fat Acid, Heat immediately bridges the gap between home and professional kitchens. With a lighthearted approach to kitchen science, Samin demystifies the four elements of good cooking for everyone.
PLEASE NOTE: When you purchase this title, the accompanying reference material will be available in your Library section along with the audio.
Kritikerstimmen
"Samin Nosrat's narration of her innovative cooking guide is informative and conversational. Nosrat is a helpful friend by your side in the kitchen, cheerfully imparting culinary wisdom through a combination of accessible scientific explanations and tales of past cooking disasters - and triumphs - of her own." (AudioFile)
Das könnte dir auch gefallen
Weitere Titel des Autors
Weitere Titel des Sprechers
Das sagen andere Hörer zu Salt, Fat, Acid, Heat
Nur Nutzer, die den Titel gehört haben, können Rezensionen abgeben.Rezensionen - mit Klick auf einen der beiden Reiter können Sie die Quelle der Rezensionen bestimmen.
-
Gesamt
-
Sprecher
-
Geschichte
- Sylvia-Rose Burgess-Tate
- 31.10.2020
Super, aber fehlende Rezepte
Sehr toll gelesen und super Geschichte.
Ärgerlich, dass man beim PDF die Rezepte nicht bekommt, da ich das Buch dann doch kaufen muss, um überhaupt die Gerichte zu kochen...
Ein Fehler ist aufgetreten. Bitte versuche es in ein paar Minuten noch einmal.
Sie haben diese Rezension bewertet.
Wir haben Ihre Meldung erhalten und werden die Rezension prüfen.
-
Gesamt
-
Sprecher
-
Geschichte
- Emily Schröer
- 22.01.2022
Wunderbar
Dieses Werk ist wunderbar anzuhören und weckt in mir die Lust, meine bisherigen Methoden (planlos überstürzt) neu zu formieren. Ich empfehle auch noch das echte Buch dazu, es enthält noch weitere Illustrationen und einen umfangreichen Rezeptteil. Danke Samin.
Ein Fehler ist aufgetreten. Bitte versuche es in ein paar Minuten noch einmal.
Sie haben diese Rezension bewertet.
Wir haben Ihre Meldung erhalten und werden die Rezension prüfen.
-
Gesamt
-
Sprecher
-
Geschichte
- honesty is gold
- 18.02.2023
Wonderful overview to the basics of cooking
Being new to cooking, this book has fully convinced me that everyone can cook deliciously. Because of Samin Nosrat I've become super passionate about cooking. My persona lies within the beginners and therefore there was so much to learn and it was explained in wonderful and enjoyable way.
Ein Fehler ist aufgetreten. Bitte versuche es in ein paar Minuten noch einmal.
Sie haben diese Rezension bewertet.
Wir haben Ihre Meldung erhalten und werden die Rezension prüfen.