Happy Half Hour Hits Monarch with Bebemos Tequila and a San Diego Burger Draft
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Der Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
-
Gesprochen von:
-
Von:
Über diesen Titel
#398 On this week's Happy Half Hour, Troy and Jackie camp out on Monarch Ocean Pub's waterfront deck in Del Mar Plaza where owner-operator Drew Vick runs plates of halibut ceviche, pepperoni-and-broccolini flatbread, and that five-day–brined short-rib pastrami while Bebemos Tequila cofounder Preston Caffrey pours crisp paper planes and talks zero-additive agave and San Diego roots. We hit festival season high notes like, cough cough, Del Mar Wine & Food kickking off here next week, and then slide into a lively burger draft that swings from Drugstore Burger at The Lodge to Rocky's, Majorette, Beef 'n Bun, Wise Ox, and a sleeper Wagyu at Gaslamplighter. To follow Monarch click HERE. To follow Bebemos click HERE.
Discover more at San Diego Magazine
