
Food Influencer @eatingallofny
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Leider können wir den Artikel nicht hinzufügen, da Ihr Warenkorb bereits seine Kapazität erreicht hat.
Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal
Der Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal
„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal
„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
-
Gesprochen von:
-
Von:
Über diesen Titel
Kat Romneos, the creator behind @eatingallofny, joins us to share why she walked away from nearly 70,000 followers and a growing career in food content — and what she learned along the way.
We talk about the early days of pandemic-era dining, the shift from hobby to side hustle, and how partnerships, platform pressure, and nonstop posting turned something joyful into something draining. Kat reflects on what made her content work, why authenticity matters, and what it takes to stay grounded in a space that rewards growth at all costs.
Chapters- (00:00:10) - Food Influencer Kat Romnios
- (00:01:13) - Taqueria Ramirez: On the List
- (00:01:39) - Katie Starting Up as a Food Influencer
- (00:09:02) - How To Travel The World With Your Podcast
- (00:11:19) - Celebrity meals at Cote the Korean Steakhouse
- (00:14:12) - How Do Restaurants Get In-Touch With Me?
- (00:17:01) - Dining Out With The Pros
- (00:20:28) - What was your high watermark on Instagram and TikTok?
- (00:21:08) - You've Done It: Shut Down Your Food Blog
- (00:23:00) - Deactivated My Food Influencer Account
- (00:26:10) - Do You Think The Food Influencer Culture Is Sustainable?
- (00:28:58) - Kat on Bringing Back Her Food Challenge
Noch keine Rezensionen vorhanden