ULTIMATE GUIDE to Smoking Meat for Christmas
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Leider können wir den Artikel nicht hinzufügen, da Ihr Warenkorb bereits seine Kapazität erreicht hat.
Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal
Der Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal
„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
Bitte versuchen Sie es später noch einmal
„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
-
Gesprochen von:
-
Von:
Über diesen Titel
Mark interviews his brother, Jamie Williams, who he started Swine Life BBQ with many years ago, about using their skills they've acquired catering to pull off the perfect Christmas get together and smoking the best meats (prime rib, chicken, pork loin, etc.) for the occasion.
Timestamps: 00:00 - Intro 01:18 - Starting Swine Life BBQ 02:56 - Catering for the Holidays 08:16 - Cooking at home vs. Cooking for a big event 11:59 - Jamie’s FAVORITE Christmas dish growing up 19:11 - How to host a Christmas party for the first time 21:03 - WORST Brisket FAIL for Christmas 23:05 - Smoke THESE Meats for Your Christmas Party 26:56 - Jamie’s ULTIMATE Christmas Menu 31:08 - The WORST holiday cooking fails 32:22 - Hosting a Christmas Party
Noch keine Rezensionen vorhanden
