Wild Flavours in Nijmegen Titelbild

Wild Flavours in Nijmegen

Wild Flavours in Nijmegen

Jetzt kostenlos hören, ohne Abo

Details anzeigen

Über diesen Titel

This week on Radio Oedipus we head to the Netherlands’ newest food hotspot: Nijmegen. Chefs Do Bongers (Basic Theory Ferments) and Emile van der Staak (Restaurant De Nieuwe Winkel) are passionate advocates of local, plant-forward food. Could they be shaping the future of gastronomy? Michelin certainly thinks so, as it’s just awarded Restaurant De Nieuwe Winkel one star for the quality of its food, and a green star for its sustainable way of working. Tune into find out what’s cooking in Nijmegen.


Useful Links

Restaurant De Nieuwe Winkel

https://denieuwewinkel.com/

Basic Theory Ferments

https://www.basictheoryferments.nl/

Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Das sagen andere Hörer zu Wild Flavours in Nijmegen

Nur Nutzer, die den Titel gehört haben, können Rezensionen abgeben.

Rezensionen - mit Klick auf einen der beiden Reiter können Sie die Quelle der Rezensionen bestimmen.