Entdecke mehr mit dem kostenlosen Probemonat

Mit Angebot hören

  • The Science of Nutrition

  • Debunk the Diet Myths and Learn How to Eat Responsibly for Health and Happiness
  • Von: Rhiannon Lambert
  • Gesprochen von: Abbie Eastwood
  • Spieldauer: 8 Std. und 5 Min.
Angebot endet am 01.05.2024 um 23:59 Uhr. Es gelten die Teilnahmebedingungen.
Aktiviere das begrenzte Angebot und kündige jederzeit und ohne Verpflichtung.
Nach den 3 Monaten erhälst du eine vielfältige Auswahl an Hörbüchern, Kinderhörspielen und Original Podcasts für 9,95 € pro Monat.
Wähle monatlich einen Titel aus dem Gesamtkatalog und behalte ihn.
Aktiviere das kostenlose Probeabo und kündige jederzeit und ohne Verpflichtung.
Nach dem Probemonat bekommst du eine vielfältige Auswahl an Hörbüchern, Kinderhörspielen und Original Podcasts für 9,95 € pro Monat.
Wähle monatlich einen Titel aus dem Gesamtkatalog und behalte ihn.
The Science of Nutrition Titelbild

The Science of Nutrition

Von: Rhiannon Lambert
Gesprochen von: Abbie Eastwood
Hol dir dieses Angebot 0,00 € - Kostenlos hören

9,95 € pro Monat nach 3 Monaten. Jederzeit kündbar.

9,95 € pro Monat nach 30 Tagen. Jederzeit kündbar.

Für 28,95 € kaufen

Für 28,95 € kaufen

Kauf durchführen mit: Zahlungsmittel endet auf
Bei Abschluss deiner Bestellung erklärst du dich mit unseren AGB einverstanden. Bitte lese auch unsere Datenschutzerklärung und unsere Erklärungen zu Cookies und zu Internetwerbung.

Diese Titel könnten dich auch interessieren

Glucose Revolution Titelbild
Think Again Titelbild
Food for Life Titelbild
Outlive Titelbild
Why We Sleep Titelbild
The Psychology of Money Titelbild
The Subtle Art of Not Giving a F*ck Titelbild
Can't Hurt Me Titelbild

Inhaltsangabe

Is a vegan diet healthier? Should I try going low-carb? Is it always a bad idea to skip a meal? Are superfoods all they're cracked up to be? Is fat still bad for you? Can I eat to improve my chances of conceiving?

Recognising that there is no one-size-fits-all when it comes to nutrition, this ground-breaking audiobook has the answers to all your food-related questions, covering every conceivable topic—from gut bacteria to weight management, to heart health and immune support, to vegan diets and intermittent fasting and everything in between.

With an accessible Q&A approach, this nutrition audiobook will debunk popular food myths and diets, redefine nutrition in the modern world and enable you to make informed decisions that are best suited to you, about what, when and how to eat.

The audiobook's easily digestible, evidence-based advice will equip you with the knowledge and confidence to assess the often misleading claims of diet gurus and develop an approach to nutrition that works best for you.

Rhiannon Lambert, BSc MSc RNutr, is one of the UK's leading nutritionists and founder of Rhitrition, a renowned Harley Street clinic specialising in weight management, gut health, eating disorders and pre- and post-natal nutrition. Registered with the Association for Nutrition, Rhiannon has a first-class degree in Nutrition and Health, a Master's degree in Obesity, Risks and Prevention, and diplomas in sports nutrition and pre- and post-natal nutrition.

PLEASE NOTE: When you purchase this title, the accompanying PDF will be available in your Audible Library along with the audio.

©2021 Rhiannon Lambert BSc MSc RNutr (P)2022 DK Audio

Das könnte dir auch gefallen

Weitere Titel des Autors

Das sagen andere Hörer zu The Science of Nutrition

Nur Nutzer, die den Titel gehört haben, können Rezensionen abgeben.

Rezensionen - mit Klick auf einen der beiden Reiter können Sie die Quelle der Rezensionen bestimmen.