The Big Fat Surprise Titelbild

The Big Fat Surprise

Why Butter, Meat, and Cheese Belong in a Healthy Diet

Reinhören
Zeitlich begrenztes Angebot

3 Monate kostenlos
0,00 € - kostenlos hören
Angebot endet am 31. Juli 2025 um 23:59 Uhr. Es gelten die Audible Nutzungsbedingungen
Aktiviere das befristete Angebot, mit der Option, monatlich flexibel zu pausieren oder zu kündigen.
Nach 3 Monaten bekommst du eine vielfältige Auswahl an Hörbüchern, Kinderhörspielen und Original Podcasts für 9,95 € pro Monat.
Wähle monatlich einen Titel aus dem Gesamtkatalog und behalte ihn.

The Big Fat Surprise

Von: Nina Teicholz
Gesprochen von: Erin Bennett
0,00 € - kostenlos hören

9,95 € pro Monat nach 3 Monaten. Angebot endet am 31. Juli 2025 um 23:59 Uhr. Monatlich kündbar.

Für 16,95 € kaufen

Für 16,95 € kaufen

Jetzt kaufen
Kauf durchführen mit: Zahlungsmittel endet auf
Bei Abschluss deiner Bestellung erklärst du dich mit unseren AGB einverstanden. Bitte lese auch unsere Datenschutzerklärung und unsere Erklärungen zu Cookies und zu Internetwerbung.
Abbrechen

Über diesen Titel

A New York Times bestseller
Named one of
The Economist’s Books of the Year 2014
Named one of
The Wall Street Journal’s Top Ten Best Nonfiction Books of 2014
Kirkus Reviews Best Nonfiction Books of 2014
Forbes’s Most Memorable Healthcare Book of 2014

In
The Big Fat Surprise, investigative journalist Nina Teicholz reveals the unthinkable: that everything we thought we knew about dietary fat is wrong. She documents how the low-fat nutrition advice of the past sixty years has amounted to a vast uncontrolled experiment on the entire population, with disastrous consequences for our health. Dish up the red meat, eggs, and whole milk!

For decades, Americans have cut back on red meat and dairy products full of “bad” saturated fats. We obediently complied with nutritional guidelines to eat “heart healthy” fats found in olive oil, fish, and nuts, and followed a Mediterranean diet heavy on fruits, vegetables, and grains. Yet the nation’s health has declined. What is going on?

In The Big Fat Surprise, Teicholz reveals how sixty years of nutrition science has gotten it so wrong: how overzealous researchers have made basic scientific mistakes that, through a mix of ego and bias, allow dangerous misrepresentations to become dogma, and how scientists who dared oppose this consensus have been ostracized. For eight years, Teicholz has pored over the massive research literature and interviewed hundreds of leading experts to unravel the shockingly distorted claims of nutrition studies. She brings these researchers to life and shows how their ambitions, loyalties, and rivalries have undermined a field of research already full of difficult pitfalls.

With a lively narrative style akin to Michael Pollan’s in The Omnivore’s Dilemma and the scientific rigor of Gary Taubes in Good Calories, Bad Calories, Teicholz convincingly upends the conventional wisdom about all fats. Her groundbreaking claim is that more dietary fat leads to better health, wellness, and fitness. Science shows that reducing the saturated fat in our diets has been disastrous for our health as a nation, and we can, guilt-free, welcome these “whole fats” back into our lives.

©2014 Nina Teicholz (P)2014 Blackstone Audiobooks
Diäten, Ernährung & gesunde Ernährung Fitness, Diät & Ernährung Popularkultur Sozialwissenschaften Wissenschaft

Diese Titel könnten dich auch interessieren

Carnivore Diet Titelbild
Change Your Diet, Change Your Mind Titelbild
Lies My Doctor Told Me Titelbild
Why We Get Sick Titelbild
Good Calories, Bad Calories Titelbild
The Carnivore Code Titelbild
Brain Energy Titelbild
Toxic Superfoods Titelbild
Metabolical Titelbild
Carnivore Cure Titelbild
Fat Chance Titelbild
Dark Calories Titelbild
The Plant Paradox Titelbild
Good Energy Titelbild
Good Fat Is Good for Women Titelbild
Stay Off My Operating Table Titelbild

Das sagen andere Hörer zu The Big Fat Surprise

Nur Nutzer, die den Titel gehört haben, können Rezensionen abgeben.
Gesamt
  • 4.5 out of 5 stars
  • 5 Sterne
    42
  • 4 Sterne
    3
  • 3 Sterne
    2
  • 2 Sterne
    1
  • 1 Stern
    2
Sprecher
  • 5 out of 5 stars
  • 5 Sterne
    36
  • 4 Sterne
    3
  • 3 Sterne
    2
  • 2 Sterne
    1
  • 1 Stern
    0
Geschichte
  • 5 out of 5 stars
  • 5 Sterne
    40
  • 4 Sterne
    0
  • 3 Sterne
    2
  • 2 Sterne
    1
  • 1 Stern
    0

Rezensionen - mit Klick auf einen der beiden Reiter können Sie die Quelle der Rezensionen bestimmen.

Sortieren nach:
Filtern:
  • Gesamt
    5 out of 5 stars
  • Sprecher
    5 out of 5 stars
  • Geschichte
    5 out of 5 stars

Outstanding Research

This book is a deep dive into the history of nutrition science, common nutrition dogmas and is extremely well researched and presented. It's very thorough, nerdy and definitely more for people who are interested in the topic of nutrition, not necessarily for a casual listener. It really reads a bit like a nutrition criminal novel, as the author does incredible investigative journalism and draws from all kinds of deeply researched sources, such as interviews with doctors and scientists, clinical trials, history texts and more. I wholeheartedly recommend this book and I advocate for eating more meat, eggs, butter and cream!

Ein Fehler ist aufgetreten. Bitte versuche es in ein paar Minuten noch einmal.

Sie haben diese Rezension bewertet.

Wir haben Ihre Meldung erhalten und werden die Rezension prüfen.

  • Gesamt
    5 out of 5 stars
  • Sprecher
    5 out of 5 stars
  • Geschichte
    5 out of 5 stars

benefits of critical unbiased thinking.. about nutrition

after testing the wildfit program I can say with tested confidence that... there is s big fat lie ongoing costing millions of lives.

Ein Fehler ist aufgetreten. Bitte versuche es in ein paar Minuten noch einmal.

Sie haben diese Rezension bewertet.

Wir haben Ihre Meldung erhalten und werden die Rezension prüfen.

  • Gesamt
    5 out of 5 stars
  • Sprecher
    5 out of 5 stars
  • Geschichte
    5 out of 5 stars

Reader

I am amazed by the narrator really great performance so I never got lost in the process

Ein Fehler ist aufgetreten. Bitte versuche es in ein paar Minuten noch einmal.

Sie haben diese Rezension bewertet.

Wir haben Ihre Meldung erhalten und werden die Rezension prüfen.

3 Leute fanden das hilfreich

  • Gesamt
    5 out of 5 stars
  • Sprecher
    5 out of 5 stars
  • Geschichte
    5 out of 5 stars

Satureded fat are healthy!

Profound research that dimostread, that carbohydrates harm your health. Don't eat it if you want be healthy.

Ein Fehler ist aufgetreten. Bitte versuche es in ein paar Minuten noch einmal.

Sie haben diese Rezension bewertet.

Wir haben Ihre Meldung erhalten und werden die Rezension prüfen.

  • Gesamt
    5 out of 5 stars
  • Sprecher
    5 out of 5 stars
  • Geschichte
    5 out of 5 stars

must read if you are on KETO/PALEO/LCHF

One of the best books for the LCHF community and lifestyle. Everybody should read it

Ein Fehler ist aufgetreten. Bitte versuche es in ein paar Minuten noch einmal.

Sie haben diese Rezension bewertet.

Wir haben Ihre Meldung erhalten und werden die Rezension prüfen.

  • Gesamt
    5 out of 5 stars
  • Sprecher
    5 out of 5 stars
  • Geschichte
    5 out of 5 stars

Vegetable oils and carbohydrates make us sick!

Such a great explanation how it could come to us believing the lie that meat and animal fats are bad for us. The truth is the opposite.
Elimination of plant derived oils, processed carbs and high carb containing fruits and vegetables heals most common diseases. I have seen it myself.

Ein Fehler ist aufgetreten. Bitte versuche es in ein paar Minuten noch einmal.

Sie haben diese Rezension bewertet.

Wir haben Ihre Meldung erhalten und werden die Rezension prüfen.

  • Gesamt
    5 out of 5 stars
  • Sprecher
    5 out of 5 stars
  • Geschichte
    5 out of 5 stars

Fett ist Richtig Fett

In The Big Fat Surprise: Why Butter, Meat, and Cheese Belong in a Healthy Diet wird so einiges klar. Das untersuchen von die Folgen für die Gesundheit durch das Diät ist eine Schwierige Sache.

Tierische Fette: Ungesund für Herz und Blutgefäße wird uns auch seit Jahrzehnten gesagt, aber in Frankreich, wo viel Käse, Sahne, Butter, Gänseleber und fettes Fleisch gegessen wird, die geringste Zahl von Herz-Kreislauf-Erkrankungen in der westlichen Welt. Dies ist bekannt als der Französische Paradox

Es gibt wenig wirkliche Klarheit, die Angelegenheit ist äußerst komplex. Du kannst Menschen nicht in einen Käfig sperren und ihre Ernährung genau überprüfen.
Die Menschen in Untersuchgruppen lügen und sagen dir, was du hören willst.
In dieses Buch geht es um Fett, und es wird vor allem klar das es nicht klar ist.
Es gibt eine Reihe von Dingen, die wirklich ungesund sind, Rauchen, übermäßiger Alkoholkonsum und künstlich gehärtete Fette. Im Übrigen ist das leider nicht ganz so klar. Ein sehr lesenswertes Buch. Der Leser wird (hoffentlich) klar das die Ernährungswissenschaft sehr komplex ist, und das einfache Schlussfolgerungen nicht gültig sind. Tierisches Fett ist nicht ungesund, wir brauche Fette. Tierische Fette haben ein schlechten Ruf aber das ist nicht gerechtfertigt.

Ein Fehler ist aufgetreten. Bitte versuche es in ein paar Minuten noch einmal.

Sie haben diese Rezension bewertet.

Wir haben Ihre Meldung erhalten und werden die Rezension prüfen.

2 Leute fanden das hilfreich