Sous Vide Cookbook Titelbild

Sous Vide Cookbook

Everything You Need to Know About Sous Vide and the Best 100 Recipes

Reinhören
Dieses Angebot sichern 0,00 € - kostenlos hören
Angebot endet am 16.12.2025 um 23:59 Uhr. Es gelten die Audible Nutzungsbedingungen.
Prime Logo Bist du Amazon Prime-Mitglied?
Audible 60 Tage kostenlos testen
Für die ersten drei Monate erhältst du die Audible-Mitgliedschaft für nur 0,99 € pro Monat.
Pro Monat bekommst du ein Guthaben für einen beliebigen Titel aus unserem gesamten Premium-Angebot. Dieser bleibt für immer in deiner Bibliothek.
Höre tausende enthaltene Hörbücher, Audible-Originale, Podcasts und vieles mehr.
Pausiere oder kündige dein Abo monatlich.
Aktiviere das kostenlose Probeabo mit der Option, monatlich flexibel zu pausieren oder zu kündigen.
Nach dem Probemonat bekommst du eine vielfältige Auswahl an Hörbüchern, Kinderhörspielen und Original Podcasts für 9,95 € pro Monat.
Wähle monatlich einen Titel aus dem Gesamtkatalog und behalte ihn.

Sous Vide Cookbook

Von: Joseph J. B. Hinkle
Gesprochen von: Chris Cadle
Dieses Angebot sichern 0,00 € - kostenlos hören

9,95 €/Monat nach 3 Monaten. Angebot endet am 16.12.2025 um 23:59 Uhr. Monatlich kündbar.

9,95 € pro Monat nach 30 Tagen. Monatlich kündbar.

Für 15,95 € kaufen

Für 15,95 € kaufen

ZEITLICH BEGRENZTES ANGEBOT. Nur 0,99 € pro Monat für die ersten 3 Monate. 3 Monate für 0,99 €/Monat, danach 9,95 €/Monat. Bedingungen gelten. Jetzt starten.

Über diesen Titel

Did you ever wanted to try a different way to cook your meal? Would you like to find out how to obtain a better taste for your food? Then keep reading!

Sous vide. It sounds more intense than it is. The name conjures thoughts of scientists, draped in white lab coats or disgraced cooking competition show contestants, cowering in front of disappointed judges.

At its most fundamental level, sous vide cooking is the process of sealing food in an airtight container - usually a vacuum sealed bag - and then cooking that food in temperature-controlled water. Chefs vacuum seal a protein with marinade, sauce, herbs, or spices and drop it in a large pot of water. There’s no contact with a heated metal surface. No contact with flames or steam or smoke. The water never comes to a boil.

This means that the cooking progress is gradual and controlled. Proteins like steak, pork, chicken, and fish cook for elongated periods of time, slowly heating up until the entire piece of protein reaches the temperature of the water. But, to find out how to cook in this innovative way, you will need a professional guide!

Here it is what you will find inside:

  • What is Sous Vide
  • Which are the best ways to use Sous Vide
  • What is a Sous Vide machine
  • Which are the best and easiest 100 recipes for Sous Vide

...and much more!

Trying new stuff is stressful. I get it. If you think that the whole sous vide process still sounds intimidating, this book is here for you.

So, don't lose time anymore! Scroll the page and press the "Buy Now" button to become a master in Sous Vide cooking!

©2019 Joseph J. B. Hinkle (P)2020 Joseph J. B. Hinkle
Kochen Lebensmittel & Wein
Noch keine Rezensionen vorhanden