Entdecke mehr mit dem kostenlosen Probemonat
Mit Angebot hören
-
Andrew Zimmern Visits Huatulco
- Chapter 6 from 'The Bizarre Truth'
- Gesprochen von: Andrew Zimmern
- Spieldauer: 21 Min.
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Der Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
2,95 €/Monat für 3 Monate
Für 2,95 € kaufen
Sie haben kein Standardzahlungsmittel hinterlegt
Es tut uns leid, das von Ihnen gewählte Produkt kann leider nicht mit dem gewählten Zahlungsmittel bestellt werden.
Inhaltsangabe
Andrew Zimmern, the host of the Travel Channel’s hit series Bizarre Foods, has an extraordinarily well-earned reputation for traveling far and wide to seek out and sample anything and everything that’s consumed as food globally - from cow-vein stew in Bolivia and giant flying ants in Uganda to raw camel kidneys in Ethiopia, putrefied shark in blood pudding in Iceland, and Wolfgang Puck's Hunan-style rooster balls in Los Angeles.
For Zimmern, local cuisine (bizarre, gross, or downright stomach turning as it may seem to us) is not simply what’s served at mealtime. It is a primary avenue to discovering what is most authentic - the bizarre truth - about cultures everywhere. In this section, Zimmern catches and cooks Huatulco’s native octopuses.