Serious Eater Titelbild

Serious Eater

A Food Lover's Perilous Quest for Pizza and Redemption

Reinhören
Dieses Angebot sichern 0,00 € - kostenlos hören
Angebot endet am 1.12.2025 um 23:59 Uhr. Es gelten die Audible Nutzungsbedingungen.
Prime Logo Bist du Amazon Prime-Mitglied?
Audible 60 Tage kostenlos testen
Für die ersten drei Monate erhältst du die Audible Premium Mitgliedshaft für nur 0,99 € pro Monat. Dazu erhältst du ein Bonusguthaben von 15 € für Audible.de. Du wirst per Mail benachrichtigt.
Pro Monat bekommst du ein Guthaben für einen beliebigen Titel aus unserem gesamten Premium-Angebot. Dieser bleibt für immer in deiner Bibliothek.
Höre tausende enthaltene Hörbücher, Audible-Originale, Podcasts und vieles mehr.
Pausiere oder kündige dein Abo monatlich.
Aktiviere das kostenlose Probeabo mit der Option, monatlich flexibel zu pausieren oder zu kündigen.
Nach dem Probemonat bekommst du eine vielfältige Auswahl an Hörbüchern, Kinderhörspielen und Original Podcasts für 9,95 € pro Monat.
Wähle monatlich einen Titel aus dem Gesamtkatalog und behalte ihn.

Serious Eater

Von: Ed Levine, J. Kenji Lopez-Alt - introduction
Gesprochen von: Ed Levine, Bill Oakley
Dieses Angebot sichern 0,00 € - kostenlos hören

9,95 €/Monat nach 3 Monaten. Angebot endet am 1.12.2025 um 23:59 Uhr. Monatlich kündbar.

9,95 € pro Monat nach 30 Tagen. Monatlich kündbar.

Für 18,95 € kaufen

Für 18,95 € kaufen

Über diesen Titel

"A hilarious and moving story of unconventional entrepreneurialism, passion, and guts." --Danny Meyer, CEO of Union Square Hospitality Group; Founder of Shake Shack; Author of Setting the Table

Original recipes by J. Kenji López-Alt of The Food Lab and Stella Parks of BraveTart

James Beard Award-winning founder of Serious Eats Ed Levine finally tells the mouthwatering and heartstopping story of building--and almost losing--one of the most acclaimed and beloved food sites in the world.


In 2005, Ed Levine was a freelance food writer with an unlikely dream: to control his own fate and create a different kind of food publication. He wanted to unearth the world's best bagels, the best burgers, the best hot dogs--the best of everything edible. To build something for people like him who took everything edible seriously, from the tasting menu at Per Se and omakase feasts at Nobu down to mass-market candy, fast food burgers, and instant ramen.

Against all sane advice, he created a blog for $100 and called it...Serious Eats. The site quickly became a home for obsessives who didn't take themselves too seriously. Intrepid staffers feasted on every dumpling in Chinatown and sampled every item on In-N-Out's secret menu. Talented recipe developers like The Food Lab's J. Kenji López-Alt and Stella Parks, aka BraveTart, attracted cult followings.

Even as Serious Eats became better-known--even beloved and respected--every day felt like it could be its last. Ed secured handshake deals from investors and would-be acquirers over lunch only to have them renege after dessert. He put his marriage, career, and relationships with friends and family at risk through his stubborn refusal to let his dream die. He prayed that the ride would never end. But if it did, that he would make it out alive.

This is the moving story of making a glorious, weird, and wonderful dream come true. It's the story of one food obsessive who followed a passion to terrifying, thrilling, and mouthwatering places--and all the serious eats along the way.

Praise for Serious Eater

"Read[s] more like a carefully crafted novel than a real person's life." --from the foreword by J. Kenji López-Alt

"Wild, wacky, and entertaining...The book makes you hungry for Ed to succeed...and for lunch." --Christina Tosi, founder of Milk Bar

"Serious Eater is seriously good!...you'll be so glad [Ed] invited you to a seat at his table." --Ree Drummond, author of The Pioneer Woman Cooks

"After decades of spreading the good food gospel we get a glimpse of the missionary behind the mission." --Dan Barber, chef, Blue Hill and Blue Hill at Stone Barns


Includes a downloadable PDF of recipes.
Akademiker & Spezialisten Gastronomie Geschäftsentwicklung & Unternehmertum Köche Lebensmittel & Wein
Alle Sterne
Am relevantesten
Dieses Hörbuch erzählt die autobiographische Geschichte von Ed Levine, der Gründer von Serious Eats. Dies ist eine Website und ein Blog, die sich auf Liebhaber von Lebensmitteln konzentriert und von dem Lebensmittelkritiker.
Es fängt bei seine dramatische Kindheit an, er verliert schon früh sein Vater und nicht sehr lange danach seine Mutter. Schon früh hat er eine große Passion, Essen. Vor allen Pizza.
Ein schönes rührendes Buch über wie er seinen Traum nachgeht trotz verrät, Betrug und unangenehme Personen (ich drücke mich net aus)

Schönes autobiografische Werk

Ein Fehler ist aufgetreten. Bitte versuche es in ein paar Minuten noch einmal.