Bread Gluten and Sensitivity Titelbild

Bread Gluten and Sensitivity

Health Topics

Reinhören
0,00 € - kostenlos hören
Aktiviere das kostenlose Probeabo mit der Option, monatlich flexibel zu pausieren oder zu kündigen.
Nach dem Probemonat bekommst du eine vielfältige Auswahl an Hörbüchern, Kinderhörspielen und Original Podcasts für 9,95 € pro Monat.
Wähle monatlich einen Titel aus dem Gesamtkatalog und behalte ihn.

Bread Gluten and Sensitivity

Von: Kelly Gregg
Gesprochen von: Kelly Gregg
0,00 € - kostenlos hören

9,95 € pro Monat nach 30 Tagen. Monatlich kündbar.

Für 4,95 € kaufen

Für 4,95 € kaufen

Über diesen Titel

This short audiobook is a combination of two chapters of the book Diet and Health. I have made podcasts of the chapters of this book, but some of the subjects are difficult to visualize and need to be listened to. This is one of the subjects. We go over some of the biochemistry of gluten and the diseases associated with bread intake. I have mentioned many diseases such as obesity, diabetes, immune disease, and cancer. The incidence of these have increased over the last few hundred years. I doubt if many of these diseases existed a couple thousand years ago.

There is confusion about what gluten is, what various gluten diseases are, and what is wheat sensitivity. I hope to straighten these out for you. To make it fun, I've thrown in a little biochemistry.

©2020 Kelly Gregg (P)2020 Kelly Gregg
Diäten, Ernährung & gesunde Ernährung Fitness, Diät & Ernährung Hygiene & gesundes Leben Lebensmittel & Wein
Noch keine Rezensionen vorhanden