Entdecke mehr mit dem kostenlosen Probemonat
Mit Angebot hören
-
Becoming a Restaurateur
- Masters at Work
- Gesprochen von: Joy Osmanski
- Spieldauer: 2 Std. und 59 Min.
Artikel konnten nicht hinzugefügt werden
Der Titel konnte nicht zum Warenkorb hinzugefügt werden.
Der Titel konnte nicht zum Merkzettel hinzugefügt werden.
„Von Wunschzettel entfernen“ fehlgeschlagen.
„Podcast folgen“ fehlgeschlagen
„Podcast nicht mehr folgen“ fehlgeschlagen
2,95 €/Monat für 3 Monate
Für 14,95 € kaufen
Sie haben kein Standardzahlungsmittel hinterlegt
Es tut uns leid, das von Ihnen gewählte Produkt kann leider nicht mit dem gewählten Zahlungsmittel bestellt werden.
Inhaltsangabe
Award-winning journalist and food writer Patric Kuh explores the restaurant industry - based on the experiences of Lien Ta and Jonathan Whitener’s Here’s Looking at You restaurant in Los Angeles - and reveals essential details for anyone considering a path to this risky profession.
Everyone knows that opening a restaurant is a risky business, a venture with an astounding rate of failure. Patric Kuh’s Becoming a Restaurateur takes listeners behind the scenes of one of America’s trendiest new restaurants, revealing how Lien Ta and chef Jonathan Whitener of LA’s Here’s Looking at You managed to beat the odds. With valuable information about what daily life for a professional is like, this is an entertaining, practical guide to what makes a master restaurateur, from writing the business plan to opening night and beyond.