Wir haben eine für Screen-Reader optimierte Seite erstellt. Um die Barrierefreiheit unserer Seite für Sie zu verbessern, bieten wir Ihnen eine einfacher zu navigierenden Seite an. Diese finden Sie unter der Web-Adresse www.audible.de/access.
Food: A Cultural Culinary History Vortrag

Food: A Cultural Culinary History

Regulärer Preis:37,95 €
  • Details zum Angebot:
    • 1 Hörbuch pro Monat
    • 30 Tage kostenlos testen
    • Dann 9,95 € pro Monat
    • Jederzeit kündbar
  • - oder -

Inhaltsangabe

Eating is an indispensable human activity. As a result, whether we realize it or not, the drive to obtain food has been a major catalyst across all of history, from prehistoric times to the present. Epicure Jean-Anthelme Brillat-Savarin said it best: "Gastronomy governs the whole life of man."

In fact, civilization itself began in the quest for food. Humanity's transition to agriculture was not only the greatest social revolution in history, but it directly produced the structures and institutions we call "civilization."

In 36 fascinating lectures, award-winning Professor Albala puts this extraordinary subject on the table, taking you on an enthralling journey into the human relationship to food. With this innovative course, you'll travel the world discovering fascinating food lore and culture of all regions and eras - as an eye-opening lesson in history as well as a unique window on what we eat today.

PLEASE NOTE: When you purchase this title, the accompanying reference material will be available in your My Library section along with the audio.

©2013 The Teaching Company, LLC (P)2013 The Great Courses

Hörerrezensionen

Bewertung

4.6 (8 )
5 Sterne
 (5)
4 Sterne
 (3)
3 Sterne
 (0)
2 Sterne
 (0)
1 Stern
 (0)
Gesamt
4.6 (8 )
5 Sterne
 (5)
4 Sterne
 (3)
3 Sterne
 (0)
2 Sterne
 (0)
1 Stern
 (0)
Geschichte
4.4 (8 )
5 Sterne
 (5)
4 Sterne
 (1)
3 Sterne
 (2)
2 Sterne
 (0)
1 Stern
 (0)
Sprecher
Sortiert nach:
  •  
    Trish 14.05.2015
    Trish 14.05.2015

    dissidentdreamer

    Mal mit
    „hilfreich“
    bewertet
    2
    Bewertungen
    Rezensionen
    5
    2
    Mir folgen
    Ich folge
    0
    0
    Gesamt
    Sprecher
    Geschichte
    "interesting....right?"
    Was hat Ihnen am allerbesten an Food: A Cultural Culinary History gefallen?

    Interesting topic, well researched and presented. Learned quite a lot about the history of food.


    Was wäre für andere Hörer sonst noch hilfreich zu wissen, um das Hörbuch richtig einschätzen zu können?

    Unfortunately, Mr Albala's interjection of a 'right?" or 'ok?' at the end of many sentences is rather irritating. The course was entertaining as such though

    1 von 1 Hörern fanden diese Rezension hilfreich

Missbrauch melden

Entspricht diese Rezension nicht unseren Richtlinien für Rezensionen oder ist in anderer Weise unzumutbar und sollte deshalb von unserer Website entfernt werden? Dann klicken Sie bitte auf "Bei Audible melden".

Abbrechen

Vielen Dank!

Wir werden die Rezension prüfen und das Nötige veranlassen.